WEESDUIDELIJK ZORGT VOOR EEN GOEDE BASIS!

Waarom zou ik een website laten ontwikkelen?

Een website of webshop laten ontwikkelen is meestal een weloverwogen beslissing. De keuze om een webshop te laten ontwikkelen heeft bijna altijd het doel om directe (online) verkoop te genereren. Het ontwikkelen van een website kan meerdere doelen hebben zoals een online visitekaartje van uw organisatie, een weergave geven van uw bedrijfsactiviteiten, het verspreiden van nieuws onder uw doelgroep of misschien wel klantenbinding.

In de praktijk komt het vaak voor dat eerst een website of webshop ontwikkeld wordt en internet marketing later toegepast wordt. Vaak worden er achteraf op advies van een internet marketeer technische aanpassingen doorgevoerd. Dit heeft als nadeel dat er altijd meerdere keren aan een website of webshop gewerkt wordt en dat zorgt voor onnodig hoge kosten. Wij laten graag zien dat dit ook anders kan.

WeesDuidelijk ondersteunt bij de ontwikkeling van een website of webshop. Wij zorgen ervoor dat alle technische punten die belangrijk zijn bij een goede vindbaarheid in Google gelijk worden meegenomen. Door onze jarenlange kennis van conversie optimalisatie weten we wat werkt en wat niet. Tijdens de ontwikkeling van een website of webshop worden elementen van zoekmachine optimalisatie doorgevoerd, zodat de basis gelijk goed staat. Wel zo effectief!

WELKE MEERWAARDE HEEFT EEN WEBSITE VOOR MIJN BEDRIJF OF ORGANISATIE?

KLANTENBINDING

Elk bedrijf kent nieuwe, maar ook vaste/terugkerende klanten. Klantenbinding is bij beide groepen erg belangrijk. Je wilt gelijk de aandacht pakken en deze ook vasthouden. Zodat de klant met een goed gevoel én met een aankoop de website weer verlaat.

ONLINE VISITEKAARTJE

De website is het online visitekaartje van jouw organisatie. Je vergroot hiermee jouw bereik en geeft nieuwe klanten die mogelijkheid om je te leren kennen.

VERSPREIDEN VAN NIEUWS

Wil je interessante nieuwtjes delen met jouw doelgroep? Ook dan is een website een handig middel. Je kunt jouw website daarnaast eenvoudig koppelen aan social media en apps als Google Analytics om er zoveel mogelijk uit te halen.

WEERGAVE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Wat doet jouw bedrijf en voor wie zijn de diensten interessant? Gebruik jouw website om diensten / activiteiten weer te geven.

DIRECTE (ONLINE) VERKOOP GENEREREN

Met een overzichtelijke website maak je het eenvoudig voor bezoekers om hun bestelling te plaatsen of om stappen te zetten om uw fysieke winkel te bezoeken. Een goede samenwerking tussen de website en webshop is hierbij van belang.

GOEDE VINDBAARHEID OP GOOGLE

Alle technische punten die belangrijk zijn bij een goede vindbaarheid in Google neemt WeesDuidelijk gelijk voor je mee. Zo kom je bovenaan de zoekresultaten te staan.

Adres

Schuttenstraat 7
7607 JA Almelo

Contactgegevens

Mail: info@weesduidelijk.nl
Tel: 085 – 760 3010